Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop d’un centenar de vespes van participar diumenge en la trobada Vespanedes 2016

Diumenge al matí, al voltant de les 9, la plaça de Santa Maria de Vilafranca es va anar omplit de vespes. Els participants van fer una ruta de prop de 60 quilòmetres per la comarca.

Convocats per “Amics de la vespa de Vilafranca”, els seguidors d’aquest mític escúter italià que és tota una icona per a moltes persones, van anar arribant a aquest espai.
En aquesta ocasió, i malgrat el temps que feia de bon matí i el que s’anunciava per la resta del dia, prop d’un centenar de vehicles van participar en la sortida. Xavier La Cruz, és un dels membres de l’organització i comentava que la gent sempre té ganes de passar un diumenge diferent.
En aquesta sortida, els participants van fer un recorregut d’uns 60 quilòmetres per carreteres del Penedès, abans d’acabar dinant a Santa Margarida i els Monjos. La Cruz explica que els membres d’Amics de la Vespa de Vilafranca fan sortides de manera habitual, tot i que sovint no són tant públiques com la trobada Vespanades. Però que sempre trobem una bona excusa per gaudir i compartir la seva passió per les vespes.
Al voltant de les 10 del matí els participants van engegar motors, i van emprendre el camí que els portaria a visitar diferents municipis de la comarca, esmorzant per exemple a La Granada i fent un tast de cervesa a Sant Sadurní, abans d’acabar als Monjos per dinar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: