Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Port Arthur, de Jordi Casanovas, arriba demà al teatre Cal Bolet

Demà a dos quarts de nou continua la temporada de teatre a Cal Bolet amb Port Arthur, de Jordi Casanovas.

Un home ha estat detingut. L’acusen d’haver provocat un crim terrible. Ell no recorda res. Dos inspectors de policia li fan preguntes perquè en faci memòria. O potser volen simplement que faci una declaració que l’inculpi?

Els documents reals del cas, filtrats per WikiLeaks, prenen la forma d’un muntatge teatral que ens convida a pensar què passa per la ment d’un home que ha comès un crim espantós, i per què la memòria mira d’esborrar els fets traumàtics de la nostra existència.

Casanovas torna a utilitzar material real i el converteix en una nova ficció que pren vida pròpia més enllà del text mateix, de la transcripció mateixa, dotant-la de valor dramàtic i dibuixant les històries no explicades dels personatges.

Després de la funció hi haurà tertúlia amb els actors.  Anirà acompanyada d’una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: