Diumenge, 23 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Òmnium Alt Penedès presenta “Muriel Casals i la revolució dels somriures”

Òmnium Alt Penedès presenta “Muriel Casals i la revolució dels somriures”

La consellera de la Presidència, Neus Munté, i l’expresident d’Òmnium Cultural i escriptor, Quim Torra, homenatjaran la figura de Muriel Casals a partir de la presentació del llibre.

“Muriel Casals i la revolució dels somriures”, ha estat escrit pel mateix Torra gràcies a la relació que va tenir amb Casals a l’entitat cultural. L’acte es farà el dimarts 8 de novembre, a les 7 de la tarda al’Espai Muriel Casals de Vilafranca; al carrer Banys, 11.
Neus Munté i Quim Torra explicaran detalls i anècdotes de les seves vivències al costat de l’expresidenta d’Òmnium i exdiputada de Junts pel Sí al Parlament que va morir el passat mes de febrer, amb qui van treballar d’una manera molt propera. El president d’Òmnium Alt Penedès, Jordi Parellada, presentarà l’acte, que al mateix temps servirà per estrenar la sala d’actes que porta el nom de Muriel Casals.
El llibre és una obra personal i que vol ser aclaridora, ajudant a entendre com la també exdiputada s’havia guanyat per mèrits propis un lideratge transversal en el camp sobiranista. Les seves maneres suaus, l’actitud ferma i la predisposició al diàleg hi tenen molt a veure, però també la seva llarga trajectòria cívica, la formació acadèmica i la sensibilitat social.

Programació

Ràdio Vilafranca

17:00
Mites de la cançó
Vicent Andrés Estellés i la cançó
18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia de Salut Mental de Vilafranca
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

18:00
Carnaval
Rua de Santa Margarida i els Monjos
20:00
En joc
Cap de setmana esportiu
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: