Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most Festival premiarà el sommelier Josep Roca i el dramaturg Josep Maria Benet i Jornet

La sisena edició del MOST · Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava tindrà lloc del 3 al 13 de novembre al Penedès i al Priorat.

La sisena edició del MOST · Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, que tindrà lloc del 3 al 13 de novembre al Penedès i al Priorat, reconeixerà amb els seus guardons honorífics la trajectòria de dos catalans que han aconseguit èxits indiscutibles en les seves respectives disciplines. Josep Maria Benet i Jornet, dramaturg i guionista de nombroses sèries, entre les quals Nissaga de poder, serà homenatjat en la inauguració del Most, el 3 de novembre, a les vuit del vespre. Josep Roca, sommelier d’El celler de Can Roca i Premi Nacional de Gastronomia, rebrà el Premi Most 2016 l’endemà, el 4 de novembre, també a les vuit. Serà una nit molt especial pel festival amb l’estrena, a continuació, del documental Priorat, un dels plats forts del seu cartell.

Amb la configuració dels seus jurats el festival també convida noms destacats de la cultura i el sector vitivinícola. Enguany el palmarès de la secció Collita, especialitzada en la producció audiovisual de la vinya i el vi, el decidiran l’actriu Mónica López, l’actor i presentador del programa Glops Carles Xuriguera, el director del Sónar i copropietari del celler 4Kilos Vinícola Sergio Caballero, la bloguera i col·laboradora del magazine Penedès Gamma Extra de Ràdio Vilafranca Núria Martí i el filòleg i escriptor de vins Joan Gómez Pallarès. Ja han confirmat la seva participació en el jurat de la secció Brot, curtmetratges de ficció, el director Dani de la Orden i l’actriu Eva Santolaria. La presentació de les gales d’inauguració i cloenda del festival correrà a càrrec de Biel Duran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: