Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos ofereixen una xerrada informativa sobre mesures preventives adreçada a la gent gran

El Casal de la Gent Gran del carrer Peguera de Vilafranca ha acollit una sessió informativa adreça al col·lectiu de persones grans i amb el clar objectiu de donar uns consells bàsics de prevenció.

Com explicava des de l’Oficina de relacions amb la comunitat de la comissaria dels Mossos de Vilafranca, Albert Amposta, se centraven en tres àmbits. Precaucions dins dels domicili, al carrer i davant possibles estafes.
Entre les recomanacions que els Mossos han fet a les persones que han participat a la xerrada hi havia la de ser més desconfiats davant dels desconeguts, no deixant-se portar només per prejudicis davant certs col·lectius o maneres de vestir, i tenir present que aquests delinqüents busquen actuar amb poc risc, davant de persones que poden tenir dificultats per reaccionar. Normalment busquen diners o joies.
Des dels Mossos han recordat també la necessitat de denunciar si s’és víctima d’alguna acció delictiva, i han recordat el telèfon d’emergències 112 com a eina per fer un primer contacta amb la policia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: