Dimarts, 7 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos detenen un home per tràfic de drogues i temptativa de suborn a agents policials

Mossos de Vilafranca van detenir el 30 de setembre un home de 42 anys i veí de Sant Quintí de Mediona com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i suborn a Sant Pere de Riudebitlles.

Els fets es van produir cap a les vuit del vespre, quan els agents van localitzar dos vehicles estacionats al costat de la riera de Sant Pere de Riudebitlles. Un dels conductors, en alertar la presència policial, va fer marxa enrere amb el vehicle per intentar fugir del lloc.

Immediatament, la patrulla va interceptar el vehicle i va identificar el conductor i el seu acompanyant. Durant l’escorcoll, els agents van trobar 2.155i a l’interior del vehicle un moneder amb cinc bossetes d’una substància blanca, presumptament cocaïna i èxtasi. Davant l’evidència, la dotació policial va detenir el conductor del vehicle com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

L’home quan veure que el traslladaven a comissaria com a detingut, va demanar als agents que el deixessin lliure a canvi que es quedessin amb tota la droga i els diners, motiu pel qual, també va ser denunciat penalment per la temptativa de suborn a un funcionari públic.

Dissabte al matí, els investigadors van fer una entrada i registre al domicili del detingut, on van localitzar un altre paquet amb aproximadament uns sis grams d’una substància en pols de color blanca, presumptament cocaïna.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: