Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més estabilitat de personal als jutjats de Vilafranca

El Conseller de Justícia reconeix que cal més estabilitat del personal i presència estable de la fiscalia als jutjats de Vilafranca.

El Conseller Carles Mundó ha visitat avui Vilafranca dins la ronda de visites que estan fent des del Departament de Justícia de la Generalitat per conèixer els equipaments que en depenen. El titular de Justícia està visitant jutjats, centres penitenciaris i centres de justícia juvenil de tot el territori.

En la seva estada a la capital de l’Alt Penedès, el conseller ha reconegut que calen més recursos pels jutjats de Vilafranca, un impuls a la digitalització, que ja s’està desenvolupant, i una major estabilitat del personal, ja que es produeixen moltes rotacions que n’alenteixen el funcionament.

 

Mundó també ha trobat raonable la demanda de comptar amb una presència estable de la Fiscalia a Vilafranca. Actualment, en molts casos s’ha de contactar a través de videoconferència amb Vilanova i la Geltrú. El conseller ha explicat que aquesta mateixa demanda s’ha cobert recentment al partit judicial d’Amposta i aviat es farà a Vic.

 

El Conseller feia aquestes declaracions després de reunir-se amb l’alcalde Pere Regull i signar al llibre d’honor de l’Ajuntament de Vilafranca. Posteriorment ha fet una visita als jutjats vilafranquins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: