Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Oficina del Voluntariat organitza un curs de dinamització d’equips de voluntaris

L’Escorxador està acollint les sessions d’aquest curs de tècniques i recursos per a dinamitzar equips de voluntaris. Unes sessions que s’adrecen a coordinadors i coordinadores de voluntaris.

Com explica des de l’Oficina de Voluntariat de Vilafranca la Montse Mestre, la intenció és ajudar aquestes entitats que treballen amb voluntaris.
En la sessió que es feia aquesta setmana es parlava bastant de la importància de la comunicació i de com arribar al màxim de persones dins de l’organització, però també fora. Mestre comentava que s’ha fet especial atenció en saber aprofitar els canals que actualment hi ha a disposició per fer arribar la informació.
La voluntat amb aquestes sessions, que finalitzaran la propera setmana, és donar eines a les persones responsables de crear i dinamitzar equips de voluntaris per generar bons climes de treball i tenir clars els rols de cadascú dins de les entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: