Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llegums del món a l’Auditori de Vinseum

Els cuiners del Cigró d’Or, La Fàbrica i Casa Joan cuinaran llegums del món a l’Auditori de Vinseum aquest divendres.

Aquest divendres a dos quarts de sis, tres cuiners de restaurants vilafranquins cuinaran plegats en una sessió oberta anomenada “La cuina dels llegums al món”. Serà a l’Auditori de Vinseum.

Oriol Llavina, de El Cigró d’Or, mostrarà una recepta amb cigrons reinterpretant la cuina catalana; Raúl Castellanos, natural de Mèxic i cuiner de Casa Joan, cuinarà amb “frijoles negros”, un bàsic de la dieta tradicional mexicana; i Kiku Quer, de mare japonesa i pare català i cuiner de La Fàbrica, mostrarà una elaboració amb “edamame”, un llegum típic dels aperitius japonesos.

La sessió serà gratuïta amb la voluntat de mostrar diferents tipus de llegums així com diferents estils de cuines del món. A més, els tres cuiners estan treballant per mostrar receptes sorprenents i que fusionen la cuina d’origen del llegum amb la cuina mediterrània.

L’acte forma part del programa del restaurant El Cigró d’Or per celebrar l’Any Internacional dels Llegums.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: