Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escolania de Montserrat cantarà a la Basílica de Santa Maria el proper 11 de novembre

El divendres 11 de novembre la Basílica de Santa Maria serà l’escenari d’un concert de l’Escolania de Montserrat, un dels cors de mes renom mundial, i on actualment hi canten sis escolans del Penedès.

El concert del divendres a Vilafranca començarà a les 9 del vespre i les portes s’obriran a 2/4 de 9. Les entrades no son numerades, l’accés es farà per la plaça de Jaume I i les persones amb mobilitat reduïda podran accedir per la rampa de la porta lateral de la plaça de santa Maria.
El concert tindrà dues parts, estarà dirigit per Llorenç Castelló, i Vicenç Prunés acompanyarà al piano. A la primera s’hi podrà escoltar peces com Magnificat i Laudate Puri de Michael Haydn o el Salm 13 de Johannes Brahms. La segona part estarà formada per obres cantades en català de Francesc Civil, Manuel Oltra, Josep M Ruera i Enric Morera. També s’interpretarà El Virolai.
Aquest concert serveix per commemorar el Centenari de la Residència Inglada Via, construcció modernista de l’arquitecte vilafranquí Santiago Güell, i el benefici de les entrades anirà destinat a les obres de la façana sud de Santa Maria, per continuar així els treballs que van realitzar-se a començaments d’any i que van aportar nous coneixements de la construcció de l’església i la seva història.
Les entrades poden adquirir-se a La Rectoria, Teixits Solà, Terradesports, El Parquet, i al Fòrum Berger Balaguer per 15€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: