Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Pilar de 8 ha fet una aportació solidària a Càritas Vilafranca

En els darrers mesos l’associació de jubilats, vídues i mestresses de casa de Vilafranca ha estat recollint aportacions personals dels seus associats.

Petites aportacions que sumades han arribat als 610€ que aquesta setmana la junta de l’entitat ha lliurat a la responsable de Càritas a Vilafranca, Paquita Pascual.

Periòdicament el Pilar de 8 fa recollida pel banc d’aliments del Rebost Solidari de Vilafranca, i en aquesta ocasió van pensar en recaptar fons econòmics per Càritas, després de saber que el passat estiu hi va haver un robatori amb destrosses a l’alberg humanitari Abraham.

De fet són habituals les activitats solidàries de l’entitat, que té prop de 300 associats. Per exemple el dijous de la setmana vinent, 27 d’octubre, organitzen un acte a favor de la Marató de TV3, amb una xerrada sobre malalties com l’ictus que tindrà lloc a l’Escorxador a les cinc de la tarda.

Per la seva banda la responsable de Càritas a Vilafranca, Paquita Pascual, s’ha mostrat agraïda per l’aportació que es destinarà al projecte de millora del centre d’acollida Abraham, que enguany han ampliat el servei als usuaris.

Càritas vol fer realitat properament un projecte de millora del centre ampliant  els lavabos. Per això demana també la col·laboració ciutadana. L’entintat promou també el Banc d’Aliments, o el projecte de Reforç Escolar que aquest curs arriba a 75 nens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: