Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos congela taxes i impostos per vuitè any consecutiu

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos congela taxes i impostos per vuitè any consecutiu

El ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat les ordenances fiscals pel 2017 amb la congelació de les taxes i impostos que la ciutadania haurà de pagar de cara a l’any vinent.

Atès que la situació econòmica continua sent complicada per a moltes famílies, el consistori considera necessari continuar en la línia encetada ara fa vuit anys de no incrementar els tipus impositius de les ordenances fiscals.
Els únics canvis respecte el 2016 seran les modificacions per adequacions a les normatives d’aquest any i la incorporació d’una ordenança reguladora de la taxa per la instal·lació de caixes automàtics/màquines de venda automàtica a les façanes dels immobles amb accés directe des de la via pública. La taxa gravarà l’aprofitament especial del domini públic per part de les entitats financeres, farmàcies, comerços de vídeo club o altres caixers automàtics, que serveixin per prestar serveis a les façanes dels immobles, amb accés directe des de la via pública.
Les ordenances de 2017 també estableixen que les persones que ho desitgin podran fraccionar el pagament dels seus impostos, tant si aquests estan domiciliats com si no, sempre que el pagament es faci en el període voluntari. Fins ara aquesta opció únicament s’aplicava als impostos domiciliats.
Les ordenances han estat aprovades amb el vot a favor del PSC i el vot contrari de PA- CUP, ERC i CIU.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: