Divendres, 25 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní deixa els impostos i les taxes congelades per quart any consecutiu

Aquest dilluns es va celebrar el ple corporatiu municipal d’octubre, que va servir per portar a aprovació les ordenances fiscals per l’any 2017.

Era el pas previ al debat del pressupost municipal per l’any vinent i que es posarà sobre la taula previsiblement el mes vinent. El govern de l’Ajuntament de Sant Sadurní va aconseguir el suport majoritari en la proposta d’ordenances fiscals i preus públics per al 2017. El regidor d’Hisenda, Josep Maria Ribas, va destacar el compromís de contenció, atenent a l’IPC català, per tal de mantenir congelats els principals impostos i preus públics per quart any consecutiu i que més incideixen en les butxaques de les famílies. Les modificacions responen principalment a petits ajustos en la redacció de l’ordenança i l’arrodoniment i adequació d’alguns preus, com en el servei de la piscina, expedició de documents o la publicitat en mitjans de comunicació municipals, entre d’altres. S’ha creat també una nova ordenança per a regular els pisos buits del municipi o per establir preus públics per a activitats o espectacles de pagament, a petició de la regidoria de Cultura. Ribas també va manifestar el seu agraïment per les propostes dels grups de l’oposició, algunes de les quals incorporades a les properes ordenances, com la bonificació del 100% per als veïns i veïnes del municipi en l’entrada al Centre d’Interpretació del Cava

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: