Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola aprova les ordenances fiscals pel 2017

L’Ajuntament d’Olèrdola aprova les ordenances fiscals pel 2017

Dimarts al vespre el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola aprovava inicialment les ordenances fiscals pel 2017 amb els vots favorables d’Alternativa per Olèrdola i els vots en contra de CiU i ERC.

Des del govern s’assenyalava que es manté la línia de no apujar taxes ni impostos, mentre que els dos grups de l’oposició coincidien en reclamar que es rebaixés l’IBI.

El regidor d’hisenda, Xavier Serramià, exposava que només registraven modificacions econòmiques tres taxes, atès que la resta de canvis introduïts eren de caràcter tècnic que suposaven variar redactats per adaptar-los a la normativa, tal i com assessorava la Diputació. La taxa d’obertura d’activitats sotmeses a autorització ambiental es rebaixa de 1.500 a 556 euros perquè l’Ajuntament deixa d’assumir bona part de la feina en passar a fer-se’n càrrec la Generalitat. També s’incorpora a les ordenances fiscals la taxa derivada de la nova ordenança de senyalització comercial, mentre que s’eleva a taxa pel 2017 la tarifa que estableix aquest curs els preus de les escoles bressol.

El ple també va aprovar, els vots favorables d’ApO i d’ERC i el vot en contra de CiU, la nova ordenança reguladora de la senyalització informativa direccional comercial i turística a la via pública.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: