Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Agència Tributària de Catalunya busca local a Vilafranca per instal·lar la seva oficina

L’Agència Tributària de Catalunya busca local a Vilafranca per instal·lar la seva oficina

El DOGC ha publicat avui la licitació dels 14 locals on s’ubicaran les noves oficines pròpies de l’Agencia Tributària de Catalunya arreu del territori, entre les quals n’hi ha una a Vilafranca.

D’aquesta manera es dóna el tret de sortida al nou model d’implantació territorial de l’agència, basat en una xarxa d’oficines pròpies preparades per prestar els mateixos serveis a tots els ciutadans.
Aquesta implantació al territori serà imprescindible en el moment en què l’ATC assumeixi la recaptació executiva dels deutors de les sancions de trànsit i dels principals ajuntaments; i una vegada hagi denunciat el conveni amb els registradors de la propietat, vigent actualment.
Entre les 14 oficines que es preveuen obrir, n’hi ha d’haver una a Vilafranca. Per determinar la ubicació dels locals s’ha estudiat el volum d’actuacions actuals i la divisió territorial pròpia del país. També s’ha valorat el volum d’habitants del territori d’influència de l’oficina, la distribució d’activitats amb transcendència tributària futures i la distribució territorial dels treballadors de les oficines liquidadores.
A banda de Vilafranca, entre aquestes 14 oficines que es vol que siguin operatives al juliol de l’any vinent n’hi ha a Sant Feliu de Llobregat, a Figueres, a Granollers, Manresa, Mataró, Sabadell i Vic per exemple.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: