Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Joves Confrares investeixen la nedadora paralímpica Núria Marqués Jove Confrare d’Honor

Els Joves Confrares investeixen la nedadora paralímpica Núria Marqués Jove Confrare d’Honor

La Jove Confraria del Cava va investir dissabte al vespre la nedadora paralímpica Núria Marquès com a Jove Confrare d’Honor, en la tradicional investidura Tardoral.

L’acte va tenir lloc a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona. El president de l’entitat, Rubén Pedregosa va presidir l’acte en què es va reconèixer la curta però brillant trajectòria d’aquesta jove de Castellví de Rosanes que enguany, amb només 17 anys, ha  guanyat una medalla d’or als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro, els primers en els quals participava.

A més d’investir a Núria Marquès com a Jove Confrares d’Honor, els Joves Confrares també van investir durant l’acte diferents personalitats de la societat catalana com a Joves Confrares de Mèrit. Entre d’altres a Toni Ponce, primer penedesenc en participar en uns Jocs Paralímpics, Clara Antúnez, sommelier, Carles Carbonell, promotor de la Fira Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú, o Rubén Parera, enòleg de Celler Finca Parera i promotor de la Iniciativa Social “Verema Solidària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: