Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Ferrer ha presentat una oferta per adquirir el 51% de les accions de Freixenet

El president d’honor del Grup Freixenet, Josep Ferrer Sala, just fa una setmana va rebre el reconeixement del sector del cava en el transcurs de la Investidura Tardoral de la Confraria del Cava.

En el seu breu discurs va deixar clar que encara estava actiu i que continuaria treballant pel cava. Pocs dies desprès celebrava el seu 91è aniversari i avui torna a ser notícia. Segons ha publicat el diari La Vanguardia, la família Ferrer Noguer, accionista majoritària de Freixenet, ha fet un pas endavant per aconseguir tancar la crisi accionarial de la companyia i assegurar que Freixenet continuï sent una empresa familiar catalana. Fonts financeres han explicat que Josep Ferrer Sala, president d’honor del grup, ha presentat una oferta ferma per comprar el 51% del capital del fabricant de cava als membres de les famílies fundadores que vulguin desprendre’s de les seves accions. El patriarca del grup ha llançat la seva oferta a títol personal, valorant el 51% de l’empresa en 230 milions d’euros, lleugerament inferior als 255 milions que valdria aquest paquet en funció de la valoració elaborada inicialment pel grup alemany Henkell quan va presentar al març una oferta no vinculant per comprar el 51% de les accions de la companyia.

Ferrer ha presentat la seva oferta per escrit a la resta dels accionistes de la firma, i s’ha compromès a formalitzar la compra en un document privat abans que acabi el mes. Ferrer pagaria ara part del preu en concepte d’arres i es compromet a formalitzar l’operació i completar el pagament abans del pròxim 31 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: