Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les jornades VilaJuga han estat un èxit, amb la participació de 3.400 persones

Unes 3.400 persones han passat pel pavelló firal de Vilafranca aquest cap de setmana per participar en les jornades VilaJuga.

Hereves de les Juguem, que durant vuit edicions van anar consolidant-se com a trobada de referència per als amants del joc, les Vilajuga han buscat un públic més heterogeni encara, han potenciat l’espai dedicat als més petits i han comptat amb la col·laboració de diverses entitats i associacions. També han ofert, entre altres novetats, la possibilitat de provar prototips de jocs.

Per a l’Ajuntament de Vilafranca, les VilaJuga són un espai per a compartir en família o amb els amics plenament consolidat i que trau moltíssima gent a la ciutat.

Entre els assistents a les jornades hi havia tota mena de públics. També empreses i editorials que treballen en la promoció de jocs.

Les VilaJuga ha comptat amb servei de bar, activitats programades i tallers. A més, els participants que han volgut, han pogut passar la nit a l’alberg municipal per aprofitar al màxim el cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: