Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tot ja és a punt per la Funifira

L’oci ferroviari, el maquetisme, la gastronomia i el vi i el cava són els protagonistes de la Funifira que tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de novembre.

La inauguració tindrà lloc el dissabte, dia 12 de novembre al Pavelló Poliesportiu, a càrrec del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull.

Durant tot el cap de setmana es duran a terme multitud de propostes per a tots els gustos: En aquesta nova edició, podreu gaudir de l’exposició dels 150 anys del ferrocarril de Tarragona a Martorell. També es podrà descobrir l’origen del Funicular, història i evolució a través d’imatges històriques que s’exposaran al Centre d’Interpretació del Funicular de Gelida. Hi haurà també, entre d’altres activitats, un trenet tripulat solidari, es podran veure maquetes ferroviàries i navals, exhibicions d’aeromodelisme, es podran fer tallers, participar en campionats de slot digital o fer un tast a l’espai gastronòmic.

Aquestes són només algunes de les propostes que s’han programat per aquests dies.

Per motius tècnics, el Funicular no estarà en funcionament enguany. Un fet destacat per tot el que representa per Gelida, però que en cap cas desvirtua el contingut de la Funifira ni posa en risc la continuïtat d’aquest element emblemàtic de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: