Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

III Cursa solidària ‘Activa’t en família’

L’Equip d’Atenció Pediàtrica de l’Alt Penedès participa en l’organització de la III Cursa solidària “Activa’t en família” contra l’obesitat infantil.

Un any més, el Complex Aquàtic de Vilafranca i l’Equip d’Atenció Pediàtrica Alt Penedès-Garraf organitzen una cursa en família. Serà el proper dissabte 22 d’octubre, a dos quarts de sis de la tarda, a Vilafranca, amb la finalitat de recollir fons per a l’Obra Social de Sant Joan de Déu a benefici de la investigació de l’obesitat infantil.

Es tracta d’una cursa de 5 quilòmetres en la categoria d’adult i que enllaça, un cop arriben aquests participants, amb un segon recorregut infantil, amb distàncies diferents segons categoria d’edat.

Un cop arribades les curses infantils per categories, es farà la darrera fase de la cursa amb l’adult i l’infant, amb un recorregut de 400 metres, agafats de la mà i se sumaran tots els temps.

Tots els participants rebran obsequis i es farà un reconeixement als primers, segons i tercers classificats. També es podrà gaudir d’una jornada de portes obertes al Complex amb tots els serveis que el centre ofereix a les famílies.

Les inscripcions es podran fer presencialment a la botiga Espai Running, així com al Complex Aquàtic o mitjançant  el web www.complexaquatic.com i la pàgina de la cursa a Runedia.

El preu de la inscripció, 100% per a l’Obra Social, és de 6€ adults i 3,5€ infants fins als 14 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: