Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Gargots de Pere Raventós s’exposen al Casal Popular de Vilafranca

Els Gargots de Pere Raventós s’exposen al Casal Popular de Vilafranca

En la vintena d’il·lustracions que s’allotgen a les parets del Casal Popular s’hi pot trobar una bona representació dels elements que configuren l’imaginari de l’artista Pere Raventós.

Des del 10 d’octubre fins al 20 de novembre l’espai gastronòmic del Casal Popular de Vilafranca acull l’exposició “L’Art del Gargot” de l’artista penedesenc Pere Raventós. Es tracta de la primera exposició en sala de l’autor i està composta per una vintena d’il·lustracions de diferents tècniques com l’aquarel·la o el bolígraf.
Els dibuixos d’en Pere Raventós han nascut dels gargots despreocupats en la cantonada d’una llibreta durant una hora de classe i han crescut com a forma d’abstracció dels maldecaps diaris sovint al ritme de diferents grups musicals. Ja sigui amb un sol color o amb tots els de la paleta les il·lustracions farcides d’elements donen cabuda a tot un univers de personatges i situacions que acaben essent un reflex de la vida de l’autor.
L’exposició de Pere Raventós al Casal Popular es presenta sense pretensions i amb la simple voluntat d’apropar les creacions de l’autor al públic vilafranquí i penedesenc. Gran part de les obres de l’exposició estan a la venta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: