Dilluns, 10 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gairebé nou-cents atletes a les curses i el cros de Santa Margarida i els Monjos

El cros i les curses, que en aquests anys s’han convertit en una cita de referència en l’atletisme català, van comptar la participació de gairebé 900 atletes, uns 600 al cros i 260 a les curses.

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb la col·laboració de les Associacions de Pares i Mares d’alumnes de les escoles Doctor Samaranch, Arrels, Sant Domènec, l’institut del Foix i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, va organitzar el passat dissabte 15 d’octubre, el Cros Escolar de Santa Margarida i els Monjos, classificatori pels Jocs Escolars Esportius de Catalunya, i les Curses de 10 i 5 Km.
El cros i les curses, que en aquests anys s’han convertit en una cita esportiva de referència en l’atletisme català, van comptar la participació va ser de gairebé 900 atletes, uns 600 al cros i 260 a les curses.
Les curses de 5 i 10 km van començar a dos quarts de deu del matí, amb un circuit de 5 Km mesurats i senyalitzats de terra, herba i asfalt que els corredors havien de fer una o dues vegades i que transcorria per bona part del parc urbà del Foix. A la cursa reina, els guanyadors van ser Ibrahim Chakir, del Club Atletisme Vilafranca, amb un temps de 32 minuts i 24 segons, seguit de Lasen Aitalibou i Xavier Tomasa. En fèmines el primer lloc se’l va endur Íngrid Pino, amb un temps de 38 minuts i 19 segons, seguida de Paula Hritiuc i Núria Quiroga.
A la prova de 5 km els guanyadors van ser Jauad Hssini, Abderrasak Samaoui i Manuel Torres, mentre que en fèmines les guanyadores van ser Mercè Guerra, Jackeline Gómez i Mariona Jaramillo.
El cros, que es va iniciar una hora més tard, va anar esglaonant les sortides en funció de les edats i les categories.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: