Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fuita de gas al C/ Palma està sota control, tot i que els tècnics hi continuen treballant

Segons han informat Bombers de la Generalitat, els tècnics de la companyia de gas han “pinçat” la fuita que aquest matí ha fet alertar els veïns a causa de la olor que desprenia.

La fuita s’ha produït a la xarxa d’abastament general, al carrer de la Palma, a prop de la cruïlla amb la Plaça Llorens i Barba. Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat al llarg del matí en la incidència i ara encara hi ha dues dotacions a la zona. També continuen tallats tres carrers per facilitar les tasques dels tècnics, que hi continuaran treballant.

Els bombers han rebut l’avís pocs minuts després de les vuit del matí i també han participat en el dispositiu de seguretat agents de la Policia Local, que han acordonat la zona i han regulat el pas de vehicles i vianants. Durant part del matí s’ha hagut de tallar el subministrament elèctric pels treballs d’arranjament de la fuita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: