Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge s’inicia la temporada del Mercat d’artesania, brocanters i pintura

La nova temporada del mercat a Vilafranca s’iniciarà aquest diumenge. El mercat, tindrà lloc cada segon diumenge de mes, fins al mes de juny, a la rambla de Sant Francesc.

En cada mercat, així com en els mercats especials de Fira de Nadal, Fira del Gall, Tres Tombs i Fires de Maig, es duran a terme els tallers infantils de 12 a dues, gratuïts. Els tallers que s’oferiran seran  variats i s’utilitzaran diferents materials i tècniques.

El mercat d’artesania, brocanters i pintors compta amb més de 50 parades d’artesania de tot tipus, alimentària, ceràmica, bijuteria, decoració, perfumeria i cosmètica, articles de fusta, joieria o roba, parades de brocanters i parades de dibuix i pintura d’artistes del Penedès.

Aquest mercat està organitzat pel Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca. S’ha editat un calendari que recull les dates i llocs de celebració dels mercats d’artesans de cada segon diumenge de mes i dels especials que es pot trobar a l’Ajuntament de Vilafranca, a l’Oficina de Turisme o al web www.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: