Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa Solidària País del Cava ja ha recaptat més de 106.000 euros per la Marató de TV3

La desena edició de la Cursa Solidària País del Cava ha comptat amb la participació de 1.355 corredors, i ha obtingut una recaptació total de 14.010 euros.

La Cursa Solidària País del Cava, organitzada per la Confraria del Cava i Octagon Esedos, plantejava aquest diumenge el tradicional recorregut de poc més de 13 quilòmetres que separen Vilafranca del Penedès de Sant Sadurní d’Anoia. L’objectiu de la iniciativa era recaptar fons per investigar l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, el tema que la Marató de TV3 ha escollit enguany. En una dècada, la cursa ha donat més de 106.000 euros a la Marató.

La desena edició de la Cursa Solidària País del Cava ha comptat amb la participació de 1.355 corredors, i ha obtingut una recaptació total de 14.010 euros. Com és habitual, la cursa ha sortit puntual a les 10 del matí des de la rambla Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, i ha acabat al pla del Mestres de Sant Sadurní d’Anoia. Els primers a recórrer els pocs més de 13 quilòmetres que separen les dues viles penedesenques han estat el corredor Dani Serra (44’51”), en la categoria masculina, i l’atleta Mari Carmen Paredes (55’53”), en la categoria femenina.

També han estat guardonats els tres primers classificats de las categories masculines i femenines junior, sènior i veterans.

Aquest any, la Carrera Solidaria País del Cava ha mantingut els premis que habitualment es lliuren als participants de la iniciativa, com el II Memorial Pitu Cols. El guardó s’ha entregat al participant més veterà i al més jove de la cursa. La més gran ha tornat a ser  la Josefina Blanch, una dona de 87 anys que ha participat en nou edicions d’aquesta activitat. La més jove ha estat Núria Anxeta, una nena de només 17 dies, que ha fet la cursa amb el seu pare.

Un dels corredors més especials ha estat el gegantó de Manel Raventós, un dels 7 Savis de Grècia, que ha fet tot el recorregut amb diferents portadors.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: