Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa Solidària País del Cava arribarà de nou a Sant Sadurní el proper diumenge 30 d’octubre

Organitzada per la Confraria del Cava, la cursa recull fons en benefici de la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a l’ictus i les lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques.

L’entitat s’ha marcat enguany com a objectiu superar els 1.450 corredors que van participar en la cursa l’any passat.  El 2015 es van recaptar 15.438 euros per la investigació de les malalties metabòliques. Des dels seus inicis, la cursa ja ha lliurat gairebé 100.000 euros a la Marató de TV3. Aquesta activitat és, juntament amb la Nit Solidària del Cava, una de les activitats socials més destacades que s’organitzen des de la Confraria.

El tret de sortida de la cursa es donarà a les 10 del matí a la rambla Sant Francesc de Vilafranca, i recorrerà 13,4 quilòmetres que separen la Capital del vi i la Capital del Cava. Per fomentar la participació familiar en la iniciativa, es manté la possibilitat de participar corrent o caminant, amb un límit màxim de 3 hores per completar el recorregut. També enguany hi haurà tres punts d’avituallament durant el trajecte, que s’ubicaran als municipis d’Avinyonet del Penedès, La Granada i Subirats.

Per aquesta desena edició es manté el servei de bus que traslladarà gratuïtament els corredors que es vulguin desplaçar des de Sant Sadurní fins a Vilafranca, per prendre part en la sortida, com els que vulguin tornar a la capital penedesenca un cop finalitzada l’activitat. També es mantenen els serveis de dutxa i vestidors, que s’instal•laran a la zona esportiva de Sant Sadurní, i el de fisioterapeuta, que s’oferirà en col•laboració amb Serveis Mèdics Penedès.

Com l’any passat, inscriure’s a la Cursa Solidària País del Cava tindrà un cost de 10 euros, que s’entregaran íntegrament a la Fundació de la Marató de TV3.

Les inscripcions es poden fer fins dimecres 26 d’octubre a través de l’enllaç www.runedia.com/inscripcio/20160846/.

A la pàgina web de Runedia també es pot adquirir la samarreta commemorativa de l’activitat, a un preu de 6 euros, fins avui dilluns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: