Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller Jané diu que Instal·lacions Parera és un exemple del potencial de la Vegueria

Divendres es van inaugurar a Vilafranca les noves instal·lacions d’aquest punt de venda i atenció al client d’Endesa, ubicades en un espai més ampli i cèntric per poder donar millor servei.

Divendres al vespre es feia l’acte d’inauguració de la nova oficina i botiga de Instal·lacions Parera a Vilafranca. Situada a la Rambla de Nostra Senyora 15, són una ampliació de les anteriors i continuen amb l’aposta per la millora i la qualitat que des de fa temps estan duent a terme. Una inauguració que va comptar amb la presència del conseller d’Interior de la Generalitat, Jordi Jané, i de l’alcalde de Vilafranca Pere Regull entre altres autoritats. Josep Parera, gerent de l’empresa, explicava que en els darrers anys han fet actuacions similars a aquesta d’ampliació i millora a Igualada, a Valls i a Salou, i que ara tocava fer-ho a Vilafranca. La voluntat millorar el servei que ja oferien a la vila i la comarca, continuant amb l’aposta per la seguretat i la qualitat.
Pere Regull comentava que era important que empreses de serveis com aquesta, que son necessàries per els ciutadans, estiguin a Vilafranca i prestin el millor servei.
Finalment el conseller de l’Interior, Jordi Jané que és nascut a l’Arboç, ha explicat que empreses com Instal·lacions Parera són una mostra del potencial de la vegueria Penedès. Una empresa nascuda a la Llacuna, a l’Anoia, i que s’ha anat estenent.
Aquest nou punt d’atenció d’Endesa obrirà de dilluns a divendres en horari de 9 a 2/4 de 2 del migdia i de 4 a 2/4 de 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: