Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal col·labora en la promoció econòmica de diversos ajuntaments

El Consell Comarcal col·labora en la promoció econòmica de diversos ajuntaments

La setmana passada responsables de l’ens comarcal signaven la renovació d’aquests convenis amb diversos ajuntaments de la comarca per col·laborar en la promoció econòmica i el foment de l’ocupació.

El Consell Comarcal ha renovat els convenis de col·laboració amb els ajuntaments del Pla, Mediona, Olèrdola, Olesa, Sant Cugat i Sant Quintí, per a l’apropament de les actuacions de foment de l’ocupació i de dinamització de l’activitat econòmica a través dels respectius serveis de proximitat.
L’acte conjunt de signatura es va celebrar el 25 d’octubre, en una reunió en la qual els alcaldes, la consellera comarcal de Promoció Econòmica i Ocupació, i el president del Consell Comarcal, van poder valorar el funcionament dels serveis de proximitat durant l’any 2016 i van exposar les prioritats de cada municipi per al 2017.
D’acord amb els convenis, els ajuntaments fan un encàrrec de gestió al Consell Comarcal perquè desenvolupi serveis tècnics de proximitat a cada municipi per al foment de l’ocupació, la dinamització econòmica i el suport al teixit empresarial local. A més, el Consell Comarcal adaptarà les seves actuacions a la realitat social i econòmica dels diferents entorns municipals.
Al seu torn, els ajuntaments facilitaran la infraestructura i el suport informàtic necessaris perquè el personal del Consell Comarcal desplaçat als municipis pugui dur a terme la seva feina, nomenaran una persona de referència al municipi per coordinar i seguir els projectes i serveis que es prestin i faran una aportació econòmica proporcional a la dedicació del personal tècnic del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: