Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cloenda del seminari de l’Erasmus Mundus a Vilafranca

L’alcalde es mostra “esperançat” pel futur de la Wine Business School en la cloenda del seminari de l’Erasmus Mundus a Vilafranca.

L’Alcalde de Vilafranca Pere Regull ha clos aquest divendres al matí el Màster de l’Erasmus Mundus Wine Tour de la Universitat Rovira i Virgili. El màster es troba en el primer quadrimestre, que s’imparteix a Tarragona, però aquesta setmana, els alumnes s’han desplaçat al Penedès per conèixer les propostes enoturístiques d’aquest territori.

La part del màster que s’ha fet a Vilafranca és, concretament, un seminari dedicat al Penedès titulat ‘Enoturisme. Més enllà de la innovació’. El curs agrupa 28 alumnes de 14 nacionalitats diferents que fan el màster amb la URV en 4 períodes de formació: aquest 1r quadrimestre a Tarragona; el 2n quadrimestre a Bordeus; el 3r a Porto; i el 4t serà dedicat a un projecte que escullin cadascun d’ells personalment.

L’Alcalde de Vilafranca creu que la celebració d’aquest seminari a Vilafranca, així com l’inici del postgrau amb títol universitari en gestió d’empreses vitivinícoles  i del curs que donarà el certificat de sommelier, són un bon començament per a la Wine Business School.

En la sessió de cloenda, l’arquitecte paisatgista i director del Congrés d’art i paisatge vitivinícola Miquel Vidal ha ofert una conferència sobre el paisatge penedesenc i la integració dels cellers en aquest entorn.

 

L’acte de cloenda ha comptat amb la presència de la degana de Turisme de la Universitat Rovira i Virgili Marta Nel.lo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: