Dilluns, 16 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle Llibres de capçalera se centra aquest any en Shakespeare

La primera activitat té lloc aquest vespre, a un quart de nou, a la llibreria L’Odissea.

El cicle d’activitats literàries Llibres de Capçalera, que per onzè any consecutiu organitzen la Biblioteca Torras i Bages i la Llibreria l’Odissea, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona, enguany es centrarà en el dramaturg universal William Shakespeare, amb motiu del  400 aniversari de la seva mort.

La primera activitat té lloc aquest vespre, a un quart de nou, a la llibreria L’Odissea. Serà una xerrada a càrrec de Xavier Pérez i Jordi Balló, autors del llibre ‘El món, un escenari. Shakespeare, el guionista invisible’.

Els professors de comunicació  faran una anàlisi de la “decisiva” aportació de William Shakespeare a la ficció contemporània, especialment en cinema i sèries televisives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: