Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellví de la Marca es prepara per servir 5.500 tastos a la seva 58a Festa del Most

La Festa del Most de la Múnia, un dels actes principals de Castellví de la Marca, arriba a la 58a edició aquest cap de setmana.

Entre els seus actes destaca el primer correfoc de bèsties on el Drac de la Múnia estarà acompanyat del Drac de Canyelles, el Drac de Sant Marçal, el Drac de Castelldefels, el Drac Aimeric de Lleida, el Ferafoc de Sant Quintí de Mediona i el Bitxo del torrent mitger de Terrassa.

Dissabte se celebra un dels actes més importants: la 8a Mostra Gastronòmica i la 9a Degustació de caves a la plaça Nova a partir de les vuit. Es preveu que es serviran 2.500 racions de cinc tipus de plats i 3.000 degustacions de vins i caves de sis cellers del poble. Els tiquets seran de tastos gastronòmics i de tastos de vi o cava amb copa de regal.

Diumenge a dos quarts d’una se celebrarà un any més la cercavila amb la carrossa de les pubilles i els hereus (enguany 5 pubilles i 5 hereus), i la carrossa de la quitxalla. A dos quarts de set de la tarda hi haurà concert i ball amb l’orquestra Swing Latino a la Societat La Munienca i el 7è Tast de Vi Novell acompanyat de “petits tastets”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: