Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Casa d’Oficis de la Terra 5 ha ajudat els alumnes del Mas i Perera a preparar el seu hort

L’equip de l’escola ha explicat que l’experiència “s’ha valorat molt positivament per part de tots els participants i responsables”.

La Casa d’Oficis De la Terra 5 acull 10 joves menors de 25 anys i amb graduat en ESO, residents en el barri de l’Espirall, que es formen i treballen en l’especialitat d’agricultura ecològica i jardineria. Alguns dels nois i un monitor van ser aquest dimecres a l’escola Mas i Perera per ajudar els alumnes de tercer de primària a preparar el seu hort per a plantar-hi verdures i hortalisses.

La preparació de l’hort ja anava a càrrec de l’ajuntament, però aquest curs, a proposta de l’escola, s’ha aprofitat l’ocasió perquè els nens i nenes treballessin conjuntament amb la Casa d’Oficis.

 

A través dels dos tallers pràctics, un a l’aula i l’altre a l’hort, els nens i nenes han pogut adquirir coneixements agrícoles i plantar diferents planters per prendre a casa i també per plantar posteriorment a l’hort de l’escola.

L’equip de l’escola ha explicat que l’experiència “s’ha valorat molt positivament per part de tots els participants i responsables i ha estat l’inici  per a establir altres trobades de treball conjuntes”.

Comentaris

    Subscriu-te al butlletí

    Subscriu-t'hi: