Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes alemanys d’intercanvi amb el Milà i Fontanals han estat rebuts a l’Ajuntament

Van ser rebuts dilluns a l’Ajuntament per l’alcalde que va posar en valor aquest tipus d’activitats que ajuden a difondre la idea d’Europa i a conèixer altres realitats fora de casa nostra.

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el tinent d’alcalde, Aureli Ruiz, van rebre, el passat dilluns, un grup d’estudiants provinents d’Alemanya que estan a Vilafranca en intercanvi amb alumnes de l’IES Milà i Fontanals.
Pere Regull va destacar la importància que tenen aquests tipus d’experiències i que beneficien tant l’alumnat jove, tant en coneixement d’altres llengües com d’altre cultures. També són importants en el sentit de reforçar la idea d’Europa, ja que aquests intercanvis sumen en el seu coneixement d’una Europa global, i de tot el que significa. Regull recordava que alumnes del Milà ja van ser a Alemanya i que ara és la tornada de l’intercanvi.
Des de l’Institut valoren també de manera molt positiva aquesta activitat que ajuda als alumnes a tenir una visió més àmplia de la realitat, i que els permet ser més comprensius amb altres cultures.
Aquests dies els alumnes alemanys han estat coneixent la realitat i el patrimoni de Vilafranca, però també d’altres poblacions properes per endur-se una idea més global del Penedès i de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: