Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

WINEBS i URV ofereixen un curs de sommelier i un Postgrau en Gestió d’Empreses vitivinícoles

Aquests dos cursos representen la materialització de l’acord de col·laboració que van signar fa uns mesos i que s’anirà ampliant en el futur.

En la seva aposta per la qualitat i la formació al sector vitivinícola i en el marc de l’acord de col·laboració que van signar ambdues entitats al mes d’abril passat, la Universitat Rovira i Virgili i The Wine Business School WINEBS inicien el treball conjunt per a l’especialització i la millora global del sector vitivinícola.
La proposta formativa que presenten conjuntament per al 2016/2017 vol apropar continguts globals per a la millora de diversos aspectes del coneixement per a millora de la gestió, l’organització i la projecció internacional de les empreses. En aquests sentit les primeres propostes formatives que s’engeguen són un curs de sommelier i un post grau de gestió d’empreses vitivinícoles. La directora de la WINEBS, Ester García, considera que la col·laboració amb la URV és una aposta positiva per el sector.
El degà de la Facultat d’Enologia de la Rovira i Virgili, Joan Miquel Canals, posava en valor també la llarga trajectòria formativa de la facultat, i la seva especial sensibilitat cap a un territori com el Penedès. Comentava que el curs de sommelier segueix la línia del que ja es fa a Tarragona amb molt d’èxit. Un curs de 300 hores, adreçat a gent que està treballant en el sector, i que es farà els dilluns durant dos anys. S’iniciarà el proper 3 d’octubre.
El de gestió es dirigeix tant a enòlegs com a gestors d’altres sectors que es vulguin introduir en les particularitats de l’empresa vitivinícola. En aquest cas el curs començarà el 21 d’octubre.
El centre de formació especialitzat The Wine Business School, amb seu a l’edifici de l’Enològica a Vilafranca, va néixer des del propi sector, amb la finalitat de promoure la creació i el desenvolupament d’estudis de management relacionats amb la direcció i gestió d’empreses i/o entitats del sector vitivinícola.
La Universitat Rovira i Virgili i la seva Fundació tenen una llarga trajectòria de formació adreçada al sector vitivinícola, impulsada per la Facultat d’Enologia i l’especialització de les formacions adreçades al sector des de la Universitat i des de la Fundació per a la Formació Contínua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: