Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Winebs oferirà formació sobre exportació i acollirà sessions d’un màster sobre enoturisme

La formació sobre exportació s’iniciarà a finals de gener de 2017, i vol ser el màxim de pràctic possible per donar eines i experiències que impulsin aquest camp entre els participants.

A finals de gener de 2017 la Winebs oferirà un curs sobre exportació en què estan treballant des de fa força temps i que pretenen serveixi per tal de donar eines als cellers i bodegues per millorar la seva experiència en el complicat camp de l’exportació. Com explica la directora de Winebs, Ester Garcia, l’exportació cada cop més és una realitat i una necessitat dels cellers. El que es pretén és oferir una formació que sigui el més pràctica possible. La intenció és oferir-lo a finals de gener del 2017.
D’altra banda, entre el 20 i el 24 d’aquest mes la Winebs acollirà un seguit d’activitats del màster internacional Erasmus Mundus sobre innovació en enoturisme que ofereix la URV conjuntament amb altres universitats europees. Com explica el degà de la Facultat d’Enologia de la Rovira i Virgili, Joan Miquel Canals, uns 30 alumnes de 20 països diferents, i entre els quals no n’hi ha cap de l’estat, participen en aquest màster i enguany es fa aquesta col·laboració que podria anar a més.
Seran a Vilafranca per participar en unes sessions formatives que es faran a les instal·lacions de la Winebs i en visites a diferents cellers i bodegues del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: