Dimarts, 21 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca participa en el procés participatiu per a la reforma horària

Vilafranca participa en el procés participatiu per a la reforma horària

Aquest procés participatiu, que es desenvoluparà en dotze municipis catalans, pretén informar a la ciutadania sobre el projecte de la reforma horària i recollir-ne les seves aportacions.

El Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, juntament amb l’entitat Iniciativa per a la Reforma Horària, ha posat en marxa aquesta setmana un procés participatiu sobre la reforma horària. La finalitat d’aquesta iniciativa és informar a la ciutadania sobre els principals aspectes de la reforma horària, debatre els reptes i oportunitats que presenta, i recollir les seves aportacions.
Les sessions, que es fan entre el 20 de setembre i el 29 de novembre, es desenvoluparan a dotze municipis diferents: Terrassa, Barcelona, Igualada, Sort, Lleida, Lloret de Mar, Vilafranca del Penedès, Reus, Tortosa, Girona, Mataró i Esplugues de Llobregat.
A cada municipi s’ha establert un calendari que inclou dues sessions. La primera és una conferència informativa a càrrec d’un membre de l’associació Iniciativa per a la Reforma Horària. Mentre que la segona, que es realitza una setmana més tard, serà l’espai on es debatrà sobre els eixos en què es base la reforma, que són: ocupació i empresa; administració; educació, comerç i consum; cultura i oci, i mobilitat. Els tallers de debat estan oberts a tota la població i, especialment, a agents escollits per la seva relació amb els àmbits que s’han establert com a eixos del debat.
A Vilafranca la primera sessió serà el 18 d’octubre, i la segona el dia 25.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: