Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Verema Solidària fa camí per finançar projectes socials al Penedès i al Garraf

A 4 dies per a la celebració de la Verema Solidària a Sant Llorenç d’Hortons ja s’han recaptat més de 6.100 euros.

6.100 euros per finançar els projectes socials, educatius i terapèutics de l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf i Caritas Sant Feliu de Llobregat, a través de la plataforma de micromecenatge Goteo.org. Més de 130 persones han cofinançat individualment o en grup la iniciativa solidària en alguna de les diferents modalitats proposades per l’organització, algunes de les quals estan ja a punt d’esgotar-se com els lots de família. En canvi, la de 50 euros encara té disponibles algunes places i consta de la verema del proper diumenge a Finca Parera i l’ampolla de vi que sortirà a la venda el proper mes de març. També hi ha disponibilitat encara per apuntar-se a l’opció Experiència Verema que inclou collir el raïm, obtenir una ampolla de vi i gaudir d’un tast-maridatge exclusiu amb un reconegut xef. Per altra banda, s’han esgotat les propostes de verema individual i en equip per a grups de tres persones. La campanya de crowdfunding va obrir-se l’1 de setembre i en 13 dies es va arribar al mínim de recaptació que proposava l’associació Impulsa Fundraising per fer viable el finançament a les entitats del tercer sector del Penedès i del Garraf. El suport assolit fins ara és important però cal arribar als 10.000 euros per poder assolir en la seva globalitat els projectes socials de les dues entitats beneficiàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: