Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos fa campanya a Vilafranca en el marc de les eleccions al CCPI

La recuperació dels ajuts i la divulgació de la producció integrada seran alguns dels objectius principals de la candidatura.

La recuperació dels ajuts i la divulgació de la producció integrada seran alguns dels objectius principals de la candidatura d’Unió de Pagesos i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya al Consell Català de la Producció Integrada. Així ho van explicar ahir a l’Àgora en una xerrada el coordinador de l’àrea metropolitana de la Unió de Pagesos Francesc Bancells i un dels membres de la candidatura, el penedesenc Josep Torrents. Evitar les retallades en les subvencions és un dels principals reptes per als pagesos que fan producció integrada.

Per a Torrents, a banda d’obtenir les subvencions adequades per al sobrecost que suposa aquest tipus de producció, també és important divulgar-la entre la població.

La producció integrada és un sistema de producció d’aliments de qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient a través de la utilització de tècniques de producció, comercialització i elaboració que minimitzen l’ús de productes agroquímics i d’adobs; l’aplicació de processos que afavoreixen la diversitat de l’ecosistema agrícola; la producció d’acord amb tècniques que tenen en compte els moderns coneixements tècnics i científics; i l’adaptació de les empreses agrícoles a la forma de producció intensiva per assegurar-ne la viabilitat econòmica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: