Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Territori i Sostenibilitat implanta un bus entre Sant Llorenç d’Hortons i Barcelona

Territori i Sostenibilitat implanta un bus entre Sant Llorenç d’Hortons i Barcelona

El mateix dilluns també entren en servei millores en l’oferta d’altres municipis de la comarca amb Vilafranca del Penedès i l’hospital comarcal.

Els Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en servei aquest dilluns, 12 de setembre, una nova línia de bus directe entre Sant Llorenç d’Hortons  i Barcelona, amb parada també a l’estació de tren de Gelida. El nou bus oferirà 16 expedicions al dia, 8 d’anada i 8 de tornada, algunes amb parada final a l’estació de Sants. La meitat de les freqüències d’anada i la meitat de les de tornada són a les hores punta del matí i de la tarda.

Aquest nou servei, operat per l’empresa Hispano Llacunense, es reforça amb la incorporació d’una nova parada a l’estació de Gelida, una altra al nucli del Grandet de Sant Llorenç d’Hortons i també a la ronda de la Font del mateix municipi, així com al tram de carretera que comunica aquest nucli fins a l’accés a l’autopista.

Amb aquest servei, el Departament de Territori i Sostenibilitat respon a la petició dels ajuntaments de Sant Llorenç i Gelida, que havien demanat disposar d’un transport alternatiu i de qualitat al servei ferroviari. El mateix dilluns també entren en servei millores en l’oferta d’altres municipis de la comarca amb Vilafranca del Penedès i l’hospital comarcal. De Sant Quintí de Mediona a Vilafranca es millora la cobertura territorial del servei i de la parada a l’hospital. I de Guardiola de Font-Rubí a Vilafranca s’augmenta en 2 el nombre d’expedicions de dilluns a divendres feiners. Aquests serveis estan operats per Hispano Igualadina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: