Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Taller de Memòria Oral sobre les festes de la verema

L’Institut d’Estudis Penedesencs organitza un taller de Memòria Oral sobre les Festes de la verema, de la collita i del most al Penedès.

L’Institut d’Estudis Penedesencs, com antena de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial de la Generalitat de Catalunya, participa en aquest programa de Tallers de Memòria Oral, que ja arriba a la novena edició. El taller que s’està organitzant des de l’Alt Penedès, amb el suport del Centre d’Estudis de Subirats (CESUB) i l’Ateneu Agrícola de Lavern, és sobre les Festes de la verema, de la collita i del most al Penedès i es farà el diumenge 9 d’octubre, a dos quarts d’una, a l’Ateneu Agrícola de Lavern.

L’objectiu és conèixer com eren les celebracions d’aquestes festes fa unes dècades. Per altra banda, també es vol recollir el testimoni de les persones que van participar o recorden com es van crear les celebracions més actuals d’aquestes festes.

Els resultats d’aquest taller serviran per a complementar la recerca que s’està fent des de l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès.

Aquest taller de narració de records és obert a tothom que hi vulgui assistir, però si una persona vol explicar els seus records és millor que es posi abans en contacte a través del telèfon 607 162 342 o per correu electrònic a 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: