Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Susanna Mérida mostra el seu suport a Miquel Iceta en el procés de primàries que engega el PSC

La sadurninenca Susanna Mérida diu ser partidària d’un acord per aprofitar els lideratges de Iceta i Parlón; però què en cas d’haver de triar el seu suport és per l’actual primer secretari.

Consellera Nacional del PSC i membre del Comitè Federal del PSOE, Susanna Mérida ha volgut mostrar a través d’un comunicat el seu suport a Miquel Iceta. Mérida explica que en aquests moments els socialistes catalans tenen el privilegi de disposar de dues persones molt vàlides i amb el carisma suficient per liderar el partit; però que enlloc de mirar de sumar esforços s’ha apostat per triar-ne un dels dos per encapçalar el partit.
En el comunicat, la líder socialista recorda que el PSC ha passat per moments molt complicats en aquests darrers anys; però posa en valor que en fa dos que Miquel Iceta va fer una passa endavant per dirigir el partit quan no hi havia ningú disposat. En aquest sentit considerar que s’hauria de valorar la feina feta i les capacitat d’Iceta per reconduir i ressituar el PSC en l’àmbit polític català.
Mérida explica que des del seu punt de vista seria important saber aprofitar l’experiència d’Iceta i els valors que pot aportar Núria Parlón per treballar junts i fer una transició tranquil·la dins del PSC. Acaba però dient què “si finalment no es possible votar un acord, si no és possible protegir el doble talent i posar-lo en valor, si les presses ens marquen el camí, sense cap dubte la meva opció és el company Miquel Iceta”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: