Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Suport a Vilafranca a la campanya “27 i més”

Ermengol Gassiot ha explicat la seva versió dels fets en relació a les 27 persones encausades de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’esquerra independentista a Vilafranca dóna suport als encausats i promou la campanya “27 i més”. Aquest dijous al Casal Popular van organitzar un acte informatiu en el qual alguns dels encausats van poder exposar la seva versió dels fets.

En concret hi participava el professor d’arqueologia de la UAB i sindicalista, Ermengol Gassiot, que és un dels encausats, pels quals la fiscalia demana d’11 a 14 anys de presó.

El passat abril del 2013 uns 200 estudiants ocupàven el rectorat de la UAB per reivindicar uns preus públics accessibles per a tothom i la baixada de taxes universitàries, en definitiva, una educació pública i de qualitat. Arran d’aquests fets l’equip de govern de la UAB denúncia membres del moviment estudiantil, que acaba amb imputacions posteriors a diferents membres de la comunitat educativa.

Ermengol Gassiot parla d’una regressió a l’hora de valorar les reivindicacions estudiantils.

Davant d’aquest cas repressiu, l’Esquerra Independentista ha organitzat aquesta xerrada, promoguda pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans- SEPC. D’altra banda la CUP presentarà una moció al ple del proper dimarts dia 27 de setembre, en suport amb aquests encausats, ja que alguns d’ells són persones de la comarca.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: