Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un servei de fisioteràpia gratuït vol evitar lesions balladors, castellers i falconers

En aquesta primera edició es va instal·lar a la Nau de Cal Figarot. Es tracta del resultat de la col·laboració entre Ajuntament, administradors i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

És la primera vegada que s’ofereix aquest servei de fisioteràpia per castellers, falconers i balladors. L’objectiu inicial era el d’evitar lesions musculars. Tot i això, amb la intensitat d’aquests dies molts dels que hi acudeixen ja tenen diverses lesions.

D’aquesta manera, també es busca difondre entre la població els beneficis de la fisioteràpia, segons les promotores de la iniciativa. El servei té molt bona acollida per part tant de castellers, de falconers com de balladors. De fet, hi havia cua d’espera abans de ser atès.

La iniciativa s’ha pogut portar a terme gràcies a la col·laboració tant de l’Ajuntament com dels administradors de la Festa Major d’enguany amb el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. La servei s’ha instal·lat a la nau de Cal Figarot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: