Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La secundària a l’Alt Penedès ha començat amb més alumnes que el curs passat

Entre aquest dilluns i dimarts comença el curs escolar 2016/2017. A primària ahir començaven tots els centres i també alguns cursos de secundària que avui completen la presència de la resta d’alumnes

18.335 estudiants han començat les classes a l’Alt Penedès, fet que suposa 273 alumnes menys que ara fa un any. Aquest dilluns, hi havia 3.545 infants que arrencaven el curs a Educació Infantil, 7.882 a Primària i 4.765 a l’ESO. A banda, hi ha 1.088 alumnes a Batxillerat, 905 a Formació Professional i 150 a altres estudis postobligatoris. Al conjunt de la comarca s’introdueixen cinc nous cicles formatius del sector de les noves tecnologies, la vinicultura i l’atenció a les persones.

A Vilafranca hi ha un augment d’alumnes als instituts, cosa que s’ha traduït en l’increment de dos grups més de primer d’ESO que s’han situat als instituts Alt Penedès i Eugeni d’Ors.

Així a l’Alt Penedès i a l’Eugeni d’Ors hi ha cinc grups de primer d’ESO.

Aquesta setmana han arribat nous professors i també nous alumnes que passen per uns dies d’adaptació. A l’Eugeni d’Ors també se’ns explicava que hi ha dues alumnes que provenen del Quebec, amb un intercavi que es va iniciar ara fa tres anys.

 

El dilluns ha estat un dia també de novetats per a molts alumnes que s’incorporen els centres de secundària provinents de les escoles de primària. Una forma també de conèixer gent i fer noves amistats.

El curs ha començat amb normalitat a l’Alt Penedès i amb la majoria de plantilles ja completes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: