Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos celebra aquest cap de setmana les jornades europees del patrimoni

Es podrà visitar el Centre de Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèrea; i el Castell de Penyafort, casa nadiu a de Sant Raimon de Penyafort.

Santa Margarida i els Monjos se suma aquest cap de setmana, com cada any, a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, impulsades pel Consell d’Europa i el Departament de Cultura de la Generalitat.
Les jornades, que compten amb el suport de l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, pretenen posar a l’abast del públic descobertes i vivències entorn el patrimoni local.
A Santa Margarida i els Monjos aquest any el CIARGA obrirà les seves portes al públic de forma gratuïta aquest proper dissabte i diumenge de les 10 del matí a les 2 del migdia. Dissabte a la tarda també s’ha programat un acte obert al públic amb la projecció del documental Transmissions, que explica les vivències i el llegat d’un soldat republicà durant la Guerra Civil. L’acte començarà a les 8 del vespre, al CIARGA, i comptarà amb la presència de l’autor del reportatge i nét del protagonista del mateix, Jordi Algué.
Les jornades permetran visitar també de forma gratuïta el Castell de Penyafort, el dissabte 17 i el diumenge dia 18. Els dos dies amb tres sessions en horari de matí, a 2/4 d’11, 2/4 de 12 i 2/4 d’1 les 10.30, 11.30 i 12.30 h. El públic podrà veure els diferents espais d’aquest edifici històric, casa natal de sant Raimon de Penyafort, actualment en procés de restauració.
Per les visites cal fer reserva prèvia a , ja que les places són limitades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: