Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Som Sant Sadurní presenta el primer mapa turístic comercial de la capital del cava

Som Sant Sadurní presenta coincidint amb el Cavatast2016 la primera edició del Mapa Turístic Comercial de la Capital de Cava, un ‘free map’ presentat en català, castellà i anglès.

És un projecte que neix de la demanda per part d’algunes empreses de la vila d’aprofitar el flux de visitants de Sant Sadurní cap al comerç, la restauració i els centres de visites, i alhora millorar l’experiència que té el turista de la seva estada, informant-lo de forma esquematitzada i atractiva de tot el que el poble li pot oferir.
El desplegable ofereix una breu explicació de les festivitats més importants, com els Barris, les fires amb la festa de la Fil·loxera com a protagonista, la Setmana del Cava i el Cavatast.
En el seu interior el turista troba un plànol amb la ubicació de caves i espais visitables, els edificis de la ruta modernista i altres edificis d’interès, així com botigues, restaurants i hotels, i un itinerari recomanat per fer a peu, posant el focus en el centre urbà de la vila.
La primera edició d’aquest mapa turístic comercial compta amb el suport de vint-i-tres establiments de la vila, entre caves, restaurants i comerços anunciants, establiments de referència al municipi, tots ells adherits a Som Sant Sadurní.
En total s’han fet 15.000 exemplars que està previst distribuir entre els centres de visitants, cellers, restaurants, botigues i punts informatius de la vila. L’entitat es planteja fer un parell d’edicions l’any com a punt de partida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: