Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní ha organitzat un debat per dinamitzar el seu teixit associatiu

Al voltant d’unes 60 persones, majoritàriament representants de les entitats, van assistir el passat 23 de setembre al debat organitzat per Ràdio Sant Sadurní al Casal d’Entitats.

La intenció era abordar la situació del teixit associatiu. Aquest va ser el primer dels debats impulsats des de l’emissora municipal al voltant de diferents qüestions de la vila i que volen tenir continuïtat als darrers mesos. El proper diumenge 23 d’octubre, al pati exterior de la Fassina de Can Guineu, s’organitzarà un debat sobre les Festes de Sant Sadurní.
Després d’una taula rodona amb representants de l’àmbit cultural, festiu, social i educatiu, es va obrir al torn a la resta d’assistents. Al llarg del debat també es van oferir diverses dades que van enriquir les intervencions, en relació a les activitats organitzades per les entitats i quadres comparatius amb la situació d’altres municipis similars en número d’habitants.
Tots els debats pretendran acabar amb propostes i iniciatives que puguin desenvolupar-se posteriorment. En aquest sentit hi va haver un ampli consens en crear espais en forma de consells i comissions per a fomentar el coneixement, la relació i col·laboració de les entitats, especialment de l’àmbit cultural i festiu. També es va reclamar un paper més important de les entitats en l’organització de les activitats municipals, més recursos a les associacions, i es va posar l’accent en revisar el model de comunicació i difusió. També es va subratllar la manca d’espais i equipaments com un altra de les dificultats importants amb les quals es troben les entitats per poder dur a terme les seves activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: