Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí celebra l’11S amb un acte institucional i portes obertes a l’Ajuntament

Un concert de la Coral a Cor i una activitat per gaudir del dibuix
completen la programació del cap de setmana.

Sant Martí Sarroca celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb una nova edició de l’acte institucional i popular creat l’any 2015, que se celebrarà el matí del diumenge 11 de setembre, a La Placeta, amb participació d’entitats i el grup de gralles i música tradicional “Els Vinardells”. A les 19.30 h, a la mateixa ubicació, tindrà lloc un concert de la “Coral a Cor”. La tarda del dissabte 10 de setembre les portes de l’Ajuntament restaran obertes per a conèixer els òrgans i funcionament de l’Ajuntament i, dins els actes del 40è

aniversari de El Martinet, la Sala Polivalent acollirà l’activitat “Gaudeix el dibuix”. L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha organitzat la segona edició de l’acte institucional i popular de celebració de la Diada que tindrà lloc a la Placeta l’11 de setembre a les 11.00 h, amb l’objectiu de “celebrar conjuntament la reafirmació de la llengua, la cultura i els valors que ens identifiquen”.

Hi participaran els periodistes Imma Pulido i Oriol Llach i el presentador de Sarroca Ràdio Toni Godino i la música anirà a càrrec del grup de gralles “Els Vindarells”. L’acte compte amb la col·laboració també de la Colla Sardanista, “El Martinet”, la Coral Sarroca Nova i la Nova Colla Gegantera. La “Coral a Cor” durà a terme un concert diumenge a les 19.30h, a la Placeta. Es tracta d’un grup vocal de sis joves cantants de cant coral amb una sòlida formació musical provinent del Cor Jove del Conservatori de Manresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: