Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

RTV Vilafranca oferirà en directe la Diada de Santa Tecla

Aquest diumenge, Festa Major de Tarragona, se celebra la Diada de primer diumenge de Santa Tecla.

Es tracta de la diada amb colles convidades i en la que enguany hi participen les colles Vella dels Xiquets de Valls i Castellers de Vilafranca, junt amb les colles locals Xiquets de Tarragona i Jove Xiquets de Tarragona. Ràdio Vilafranca oferirà la diada en directe a partir de les 12 del migdia des de la Plaça de la Font amb locució del cronista casteller, Pep Ribes. La diada també es podrà veure a la mateixa hora en directe per Penedès TV en connexió a la Xarxa de televisions de proximitat. Es tracta d’un moment clau pels Castellers de Vilafranca perquè han anunciat l’objectiu de descarregar-hi el 3 de 10 fm, castell que en aquesta mateixa diada l’any passat van carregar. Una fita que plantegen just a dues setmanes vista del Concurs de Castells de Tarragona, on es tornaran a veure les cares amb la Colla Vella de Valls com a principal rival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: