Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull qualifica la trobada de dilluns entre els governs català i valencià de fita històrica

L’alcalde de Vilafranca va participar dilluns en la comitiva que des de Catalunya, encapçalada per el president de la Generalitat, es va desplaçar cap a València per tal de reunir-se amb Ximo Puig.

Regull comenta que la trobada es podria qualifica d’històrica ja que a banda dels polítics hi eren també representants els sectors econòmics, empresarials, culturals i socials dels dos territoris.
Regull destaca que Catalunya i València sumen el 50% del PIB de l’estat, i que per aquest motiu històricament s’ha intentat que no hi hagi bona relació entre els dos territoris.
L’alcalde de Vilafranca comenta també que invertir en el corredor mediterrani seria el més lògic, tenint en compte la realitat econòmica. Però que per contra, l’oposició del govern de l’estat està motivant que persones que des de València fins ara no apostaven per un acostament a Catalunya estiguin canviat la seva percepció i entenguin que cal anar a la una.
Regull posava de relleu també el fet què la trobada va servir per parlar dels temes econòmics relacionats amb el corredor mediterrani; però també oberta a tractar moltes altres qüestions de tots els àmbits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: